Het temmen van de olifant

Het buitengewone gewone leven van Eva Goudsmid, deel 2

Joy Ligteringen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het temmen van de olifant

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464351200, 276 blz., April 2021

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

In dit tweede deel van de serie vervolgt Eva haar pad. Ze onderzoekt niet alleen de waarde van mediums, paragnosten en astrologen maar komt ook weer voor grote uitdagingen te staan. Als ze in Italië in een situatie terechtkomt die veel lijkt op wat in een lang voorbij leven is gebeurd, krijgt ze de gelegenheid dat wat toen aan karma is ontstaan op te lossen. Zoekende naar haar weg eruit komt ze plotseling oog in oog te staan met een olifant die haar de weg verspert. De uitdagingen lijken in aantal toe te nemen en haar taak met de dag groter. Zal het Eva lukken om door al die barrières heen te breken? En hoe zal de liefde in haar leven zich verder ontvouwen?
Ook in dit tweede deel neemt Eva de lezer weer als reisgenoot mee. Vele wegen spirituele wegen worden bewandeld en oprecht en onverbloemd op waarde geschat. Een boek dat duidelijk maakt dat in elke vraag vele antwoorden leven.

Enkele reacties: ‘De boeken doen iets met mij, alsof er een onzichtbaar healingproces wordt ingezet’.(Antonie J. Den Haag)
‘Een wonderschoon boek voor een ieder die het spirituele pad is opgegaan’. (Marion B.)

Joy Ligteringen is schrijver en storyteller.
https://www.joyligteringen.org

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.