De terugkeer van de healers

Het buitengewone gewone leven van Eva Goudsmid, deel 1

Joy Ligteringen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De terugkeer van de healers

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464351132, 271 blz., April 2021

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

De terugkeer van de healers is het eerste deel van een serie van vier boeken. Het beschrijft de weg van ontwaken tot verlichting bereiken en wat daarna volgt.
Eva Goudsmid zit tot over haar oren in verplichtingen en weet niet hoe daaraan te ontsnappen. Ze vraagt zich al jaren af wie ze werkelijk is, wat de zin en bedoeling van haar leven is. Een auto-ongeluk maakt een einde aan haar twijfels en zorgt ervoor dat ze haar comfortzone moet verlaten om een nieuwe weg in te slaan. Eva besluit deel te gaan nemen aan wat zij een zielenreizen noemt, innerlijke reizen met behulp van ayahuasca wat een ongekende wereld voor haar opent met onzichtbare helpers. Ze komt oog in oog te staan met haar angsten, onzekerheden en verborgen trauma’s maar ervaart ook grote schoonheid en onvoorwaardelijke liefde.
In de loop van de serie blijkt dat Eva deel uit maakt van een groep zielen uit de tijd van Atlantis en de tijd van Jeshua, die samen hebben afgesproken om in deze tijd van grote veranderingen op Aarde te zijn en er als gerealiseerde meesters enige tijd op Aarde te blijven.
Volgens de reacties van de lezers een boek dat je moeiteloos meeneemt en ook een bron van inspiratie is.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.