Bekijk het

#makeyourselfcount

Rob De Best

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bekijk het

paperback/ gebrocheerd: € 24.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464350722, geïllustreerd, 173 blz., March 2021

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Je belangrijkste ‘innerlijke waarde’ is de basis van je karakter. Je andere innerlijke waarden zijn afhankelijk van leeftijdsfase en je huidige omstandigheden. Samen zijn ze bepalend voor de betekenis die je geeft aan gebeurtenissen, dingen, het gedrag van andere mensen en aan jezelf. En daarmee ook voor hoe jij je leven ervaart. Weten hoe je karakter in elkaar zit geeft dan ook rust. Je snapt ineens waarom jij doet zoals je doet en waarom anderen doen wat anderen doen. En dat is prima zo.
 
Tot het moment dat je merkt dat je karakter je te weinig ruimte geeft. Dat je karakteristieke reacties je niet langer opleveren wat je waardevol vindt. Dan is het tijd om de beperkingen van je karakter te leren overstijgen. Je onderliggende talenten en eigenschappen te gaan ontwikkelen, je verborgen potentieel te ontdekken en je natuurlijke groeirichting te volgen. Niet meer automatisch te reageren op een situatie, wel steeds vaker zelf je reactie kiezen.
 
Met de verschillende toepassingen van het enneagram in dit boek kom je erachter hoe je karakter in elkaar zit , hoe je de beperking daarvan overstijgt en hoe je je daarna nog verder kunt ontwikkelen. Groei is inherent aan het leven zelf.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.