Ammiraglio

Uit de dagboeken van een minnares

Sylvia Broeckaert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ammiraglio

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464340082, 180 blz., April 2021
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 260 gram.

Uitgever: Uitgeverij Vrijdag

beschrijving

Na een episode van borstkanker en reconstructieve chirurgie vindt Sara, een professionele zangeres, haar vrouwelijkheid terug. Terwijl ze haar dromen verder waarmaakt in de wereld van muziek en theater, komt er een nieuwe man op haar pad. De liefde die Sara met Giulio beleeft, is voor haar een overwinning op het leven. Het wordt ook een oefening in tolerantie en zelfredzaamheid, in loslaten en de essentie blijven zien, want Giulio blijkt een gezin te hebben in het buitenland.
Giulio en Sara hebben een passionele, erotisch geladen relatie, waarbij het strake militaire leven en het woelige artistieke bestaan soms moeilijk samenvloeien. Blijft deze onmogelijke, maar intense en betekenisvolle liefde tussen hen duren?

Sylvia Broeckaert studeerde Musicologie en Zang aan de conservatoria van Brussel en Gent, en aan de Scola Cantorum Basiliensis. Ze was actief als zangeres in de wereld van de oude muziek. Sinds 1992 is ze presentator-muzieksamensteller bij Radio 3 resp. Klara en recenseert ze operapremières. In 2018 publiceerde ze Iedereen Opera.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.