Afsprakenagenda

Ongedateerde dagelijkse planner - privé en business planner

Miljonair Mindset

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Afsprakenagenda

paperback/ gebrocheerd: € 22.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464189216, geïllustreerd, 184 blz., February 2021

Uitgever: Brave New Books

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een ongedateerde agenda voor dagelijkse afspraken. Deze planner kan zowel privé als zakelijk gebruikt worden. De ideale afsprakenagenda voor mensen die veel afspraken hebben en op zoek zijn naar een elegante, marmeren planner zonder te veel poespas. Deze agenda kan je als werkboek gebruiken. . Er is veel ruimte en deze planner simpel genoeg dat je het voor alle type afspraken kan gebruiken. Er zijn geen ingevulde datums dus je kant starten wanneer je dit wilt. Ook zijn er geen ingevulde tijden, waardoor je iedere pagina optimaal kan gebruiken.

Op iedere pagina kun je het volgende noteren
- Datum
- Tijd (Als je niet veel afspraken op een dag hebt, dan kan je hier ook de datum invullen om de pagina optimaal te gebruiken)
- Naam
- Afspraak
- Contact / Overig
- Bonus: quotes!

Deze planner is generiek genoeg dat het bruikbaar is voor alle doeleinden. Of je nou een kapper bent, fotograaf of het in jouw privéleven wilt gebruiken, dit kan allemaal met deze afsprakenagenda. Er zijn acht vakken per pagina voor afspraken. De vakken zijn ook groot genoeg dat je heel snel erin kan schrijven. Zeer handig als je aan de telefoon bent, en nog veel meer andere dingen moet doen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Afsprakenagenda

paperback/ gebrocheerd: € 22.00
Een ongedateerde agenda voor dagelijkse afspraken. Deze planner kan zowel privé als zakelijk gebruikt worden. De ideale afsprakenagenda ...

Meer boekennieuws op Facebook.