Jnana yoga

de kracht van ontwakend bewustzijn

Anandajay (zonder achternaam)

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jnana yoga

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464188325, geïllustreerd, 220 blz., March 2021
Formaat: 20.0 (h) x 20.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 418 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

In dit boek laat Anandajay je, ervaren wat jnana-yoga, leven vanuit de verbinding met het essentiële, voor je kan betekenen. Jnana-yoga gaat over het open bewustzijn, waardoor via onderscheidingsvermogen inzichten ontstaan, de beleving van mededogen groeit en je tot diepgaande zelfkennis komt. Het boek is een handleiding voor hen die zelfonderzoek en zelfkennis serieus nemen en op zoek zijn naar het wezenlijke in zichzelf en in het leven waar ze deel van uitmaken.
In het eerste gedeelte van het boek wordt in begrijpelijke termen de traditionele benadering van jnana-yoga besproken. In het tweede gedeelte behandelt Anandajay verschillende levensvragen die iedereen op zijn zoektocht naar de zin van het leven tegenkomt. Bij elk thema (o.a. relatie, conflict, idealen, zijn) wordt de parallel tussen jnana-yoga (je levenshouding) en hatha-yoga (je lichaamsbeleving) toegelicht. Aan de hand van de jnana-yoga wordt een diepe spirituele waarde in je wakker gemaakt die jou de weg zal tonen naar de volledigheid en vrede van je innerlijke waarde.
Rondom de thema's van de jnana yoga zijn in dit boek ook de spreuken geplaatst, die voorheen als het boek "Als de bloem zich opent' waren uitgebracht.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.