DE GESCHIEDENIS VAN TEN BEL

Erik Van denStorme

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
DE GESCHIEDENIS VAN TEN BEL

paperback/ gebrocheerd: € 26.11: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464187748, 224 blz., March 2021

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Over het vakantiecomplex Ten Bel in Tenerife is reeds heel wat inkt gevloeid. Zowel voor, gedurende en na de realisatie van het Belgische vakantiedorp passeerden talloze nieuwsartikels, reportages en reacties de revue.
Het prestigieuze project kon enkel maar slagen. De auteurs gingen op zoek naar de feiten achter de schermen van Ten Bel.
Medewerkers, intimi, dichte maten en verre vrienden, kennissen, leveranciers, zakenpartners en familie van Michel Huygen vertellen elk hun deel van het verhaal. Het boek geeft de lezer een verrassend nieuw beeld van het vakantiedorp.
De inhoud is zowel verbazend als ontroerend, en zowel hilarisch als humoristisch.
Wat werd er gepland en nooit gerealiseerd van Ten Bel? Wat was de reden van de teloorgang? Was Michel Huygen een innemend mens? Wat met zoon Jan Huygen?
Wat was het kapitaal en waaraan werd het besteed? Is alle geld naar Ten Bel gevloeid? Was er een kapitaaltekort, wie is er vandaag in het bezit van de aandelen en wat zijn ze nog waard?
Veel vragen die in het boek een antwoord krijgen, maar er is meer.
Een compleet historisch overzicht vanaf het prille begin tot de complete afgang van het eerste vakantiedomein op Tenerife.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.