Outlook E-mailen en organiseren

Dr Peter J. Scharpff RI

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Outlook E-mailen en organiseren

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464187403, geïllustreerd, 142 blz., January 2021
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 283 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Wie kan er nog zonder e-mail? Elektronische berichten hebben inmiddels de analoge post zo’n beetje geheel vervangen, zowel in de zakelijke omgeving als in de privésfeer. Het is dan ook belangrijk om te weten hoe dat werkt. In dit werkboek bespreken we hoe je met het populaire Outlook – een van de meest gebruikte programma’s voor persoonlijk informatie management – je e-mail kunt regelen. Behalve het opstellen van berichten en het adequaat afhandelen van de ontvangen e-post, speelt ook het beheer van contactpersonen een grote rol. Daarmee wordt e-mailen een stuk eenvoudiger en efficiënter.
En Outlook is meer dan alleen een e-mail client. De onderdelen Agenda, Taken en Notities zijn minstens zo interessant om je zaakjes digitaal te organiseren. Afspraken en projecten worden zo een stuk gemakkelijker te managen. Niet voor niets omschrijven velen Outlook ook wel als hét programma voor time management.

In deze serie zijn ook boeken verschenen over de programma’s Excel, Word en PowerPoint. Van de eerste twee zijn ook werkboeken voor gevorderden en voor programmeren in VBA.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.