PowerPoint Presentaties

Dr Peter J. Scharpff RI

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
PowerPoint Presentaties

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464187397, geïllustreerd, 148 blz., January 2021
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 294 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Presenteren is een vak, en het ontwerpen van een presentatie is niet hetzelfde als het presenteren zelf. Een professionele spreker neemt het publiek bij de hand en leidt de toehoorders (des)kundig door het verhaal. In veel van die presentaties, zowel in de zakelijke wereld als door privégebruikers, wordt het betoog ondersteund door PowerPoint. Met een fraaie, professionele diavoorstelling kun je in korte bewoordingen en met krachtige illustraties de essentie van je boodschap overbrengen.
Dit werkboek PowerPoint Presentaties heeft tot doel om je als eindgebruiker van dit populaire presentatieprogramma allereerst vertrouwd te maken met de elementaire functies en opties rondom het ontwerpen, vormgeven en uitvoeren van de ondersteunende presentatie.
Daarna maak je ook kennis met geavanceerde objecten en elementen, en methoden en technieken zoals koppelingen, speciale effecten en zelfstandig draaiende diavoorstellingen. En je vindt in het boek natuurlijk ook diverse tips over professioneel presenteren!

In deze serie zijn ook boeken verschenen over de programma’s Excel, Word en Outlook. Van de eerste twee zijn ook werkboeken voor gevorderden en voor programmeren in VBA.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.