Word voor Gevorderden

Dr Peter J. Scharpff RI

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Word voor Gevorderden

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464187380, geïllustreerd, 206 blz., January 2021
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 401 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Eenmaal bekend met de (basis)handelingen en mogelijkheden in tekstverwerker Word, ontstaat al snel de behoefte om ook de geavanceerdere mogelijkheden te verkennen. In dit werkboek Word voor Gevorderden komen veel van die bijzondere functies en opties aan bod zoals werken met afbeeldingen, WordArt- en SmartArt-objecten, en dergelijke. Ook geavanceerde onderwerpen zoals reviseren, samenvoegen, gebruik van velden of formulieren, snelonderdelen en sjablonen komen aan de orde. Zulke opties kunnen je vaak veel tijd en werk besparen.
Verder is er in dit werkboek veel aandacht voor grote (lange) documenten. Die kunnen vele pagina’s en diverse hoofdstukken tellen, speciale opmaak vereisen, en geavanceerde (gekoppelde) objecten bevatten. En denk ook aan onderwerpen als stijlen, pagina-opmaak en elementen als kop- en voetteksten, paginanummers, inhoudsopgave, index en voet- of eindnoten.

Dit werkboek is een vervolg op Word Tekstverwerking over de basishandelingen in de tekstverwerker. Die moeten dan ook geen probleem zijn voor je. Er is ook een derde werkboek over Word: Programmeren in VBA. In deze serie zijn ook werkboeken verschenen over Excel, PowerPoint en Outlook.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.