Word Tekstverwerking

Dr Peter J. Scharpff RI

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Word Tekstverwerking

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464187373, geïllustreerd, 187 blz., January 2021
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 368 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Tekstverwerken is een van de meest uitgevoerde taken op de computer. Je zet een tekstverwerker in voor het schrijven van verzorgde en professionele brieven, rapporten en verslagen. Maar het typen van tekst is ook in veel andere situaties nodig, denk aan e-mails, reacties, forumpostings, blogs, enzovoorts. En ook bij het maken van een presentatie in PowerPoint of het verzamelen van gegevens in rekenbladprogramma Excel of in een kaartenbak (tabel) in Access ben je bezig met teksten invoeren. Dus sowieso is de vaardigheid om goed te kunnen tekstverwerken, erg handig.
Het werkboek Word Tekstverwerking heeft tot doel om je als eindgebruiker vertrouwd te maken met de elementaire functies en opties van dit tekstverwerkingsprogramma. Ook komen enkele handige (taal- en zoek-) hulpmiddelen, opmaaktekens, tabstops en tabellen aan bod.

Dit basisboek heeft twee vervolgboeken: Word voor Gevorderden en Word Programmeren in VBA. In deze serie zijn ook werkboeken verschenen over Excel, PowerPoint en Outlook.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.