Red onze planeet, de Aarde

Peter A.J. Holst

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Red onze planeet, de Aarde

gebonden: € 30.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464186253, geïllustreerd, 157 blz., January 2021 UITVERKOCHT!

Uitgever: Brave New Books

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Moeder Aarde heeft sinds een halve eeuw de mens de heerschappij gegeven over zijn eigen voortplanting en de voortplanting van alle dieren en planten op aarde. Wij zijn hierdoor schatplichtig om de schade die wij aanrichten te herstellen. Vlees en eieren voor consumptie worden nog uitsluitend geproduceerd door kunstmatige inseminatie en met kweek en broedmachines. Meer dan 300 miljoen landbouwhuisdieren in de EU brengen hun hele leven door in een kooi. Coronavirus, Afrikaanse varkenspest, jaarlijkse Influenza virussen zijn het gevolg van ziekten bij dieren die ook op de mens over kunnen gaan. De Covid-19-20-21 pandemie met als gevolg de wereldwijde blokkade laten zien hoe kwetsbaar de samenleving is. Het virus is een spijkerbom. Het vaccin is een kleine deurklopper.

Mensen die meer dierlijke eiwitten consumeren, hebben minder antilichamen en een verminderde afweer, zelfs als ze een zeer lage hoeveelheid dierlijke eiwitten consumeren. Vooral ouderen krijgen ziekten die voortkomen uit voeding die de immuunrespons en vorming van antilichamen vermindert. Het is van groot gelang dat wij allemaal ons ZELF wapenen tegen zoönosen door met voeding onze afweer optimaal te houden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Red onze planeet, de Aarde

gebonden: € 34.50
Alle mensapen zijn fructivoor en voeden zich met fruit, groente, noten en bonen. Chimpansees en olifanten krijgen geen kanker! Ongeveer ...

Meer boekennieuws op Facebook.