Offline Succes

Je zit op goud

Robin R.C. Palmen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Offline Succes

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464184556, 100 blz., December 2020
Formaat: 24.1 (h) x 16.1 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 297 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Besef je dat je op goud zit?

Robin Palmen begon in 2018 zijn eigen bedrijf, het Ink Panthers Tattoo Atelier, en hij is organisator van de Ink Panthers Convention. In 2021 staat het openen van een restaurant in de planning. Het zijn in principe offline ondernemingen, maar door op slimme wijze offline en online te combineren, zorgt hij ervoor dat ze groeien als kool.
In het tweede jaar verdubbelde hij consequent de maandomzet van het voorgaande jaar, tot het coronavirus uitbrak en hij verplicht twee maanden zijn zaak moest sluiten. Zelfs zonder inkomen uit zijn offline product kon hij echter online genoeg omzet maken om de huur van zijn pand te betalen. Na de (her)opening in mei verdubbelde hij opnieuw maandelijks de omzet.
En dat kan jij ook. Heb je een winkel, koffietentje, computerzaak of restaurant? Verkoop je offline een product of dienst? Dan heb je met dit boek goud in handen. Je leest hoe je van online mogelijkheden gebruik kunt maken om offline te winnen. Niet door harder of meer te werken, maar door de beschikbare tools vóór je te laten werken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.