Achterom kijken, dat doe je zo

Jack Bosch

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Achterom kijken, dat doe je zo

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464183993, 210 blz., November 2020
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 364 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

In het jaar 1978 tot 1980 gingen er spekgladde encyclopedie verkopers langs de deuren.

Naast boeken verkopen, heeft Martin een dramatische relatie met een vrouw die hem belazerd. Hij doet er alles aan om het weer goed te maken, maar dat lijkt niet te lukken, Henk heeft het slecht getroffen. Toen ze de mannelijke onderdelen uitdeelden, stond hij achteraan en moest het echt met de resterende kruimels doen.

Martin heeft het wat dat betreft wel getroffen en weet Henk hem over te halen om het samen met hem en zijn vrouw te doen, wat alle partijen heel goed bevalt. Het gekke is echter dat ondanks zijn ‘DWERGJE’ hij vrijwel elke dag een vrouw doorsmeert.

De rode draad in dit verhaal is de verschrikkelijk slechte relatie van Martin en zijn vriendin die net samen een huis gekocht hebben, maar als ze zich laat verleiden door haar vorige vriendje en het opbiecht, zijn de rapen gaar. ‘Je doet óf aangifte, want jij beweert dat hij je heeft aangerand, óf je verlaat het huis dat we samen gekocht hebben.’

De vrouw weigert te vertrekken en wat ze over zich heen laat komen tart elke verbeelding. Thuis is de hel maar buiten in de wijken dag in dag uit feest.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.