Digitalisering en 3D-printen van orthopedische hulpmiddelen

De techniek, trends en tastbare toepassingen

Jan Willem Van der Windt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Digitalisering en 3D-printen van orthopedische hulpmiddelen

gebonden: € 34.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464183788, geïllustreerd, 132 blz., November 2020
Formaat: 24.1 (h) x 16.1 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 326 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Hoe zet je als een van oudsher traditioneel bedrijf de eerste stappen in de wereld van digitale technologie en 3D-printen? Hoe vertaal je die nieuwe technologie vervolgens in de praktijk? Op deze vragen trachten wij een antwoord te geven in ons boek Digitalisering en 3D-printen van orthopedische hulpmiddelen.
We staan aan vooravond van een transitie in de manier waarop orthopedische hulpmiddelen ontwikkeld en vervaardigd worden. Nu 3D-printen zijn intrede doet, nemen de toepassingsmogelijkheden een enorme vlucht. We zijn net onderweg en zien nu al grote verschuivingen en verbluffende resultaten. Naast de achtergrond, trends en ontwikkelingen, nemen wij u in dit boek vooral mee in de praktijk. We delen onze successen, maar ook een aantal lessen die wij gedurende onze digitaliseringsreis hebben mogen leren.
Waarom? Omdat wij geloven in een digitale toekomst, en omdat wij oneindig veel kansen en uitdagingen zien, maar vooral omdat wij erin geloven dat je de beste zorg kunt leveren als je innoveert. En daarmee hopen wij u te inspireren. Want alleen samen maken we mobiliteit mogelijk.
De opbrengst van dit boek komt geheel ten gunste van het Liliane Fonds.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.