Oe ist echt?

Alexander Pauwels

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Oe ist echt?

paperback/ gebrocheerd: € 14.99

ISBN: 9789464183054, geïllustreerd, 49 blz., November 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Gedichten over zelfreflectie. De poëzie en proza die u straks zal lezen zijn allemaal tot stand gekomen na hele kleine denkmomentjes. Ergens een moment alleen op de trein of s ’nachts tijdens de 5min voor ik vertrek richting dromenland. Deze gedachten neergeschreven en herleid tot poëzie is wat u mag verwachten verder in dit boek.
Dit idee is er gekomen dankzij twee hele goede vrienden. Al maanden was ik bezig over het uitbrengen van iets kunstzinnig, maar ik durfde nooit. Plots zei iemand me ‘‘Doe het gewoon, wat heb je te verliezen’’ ‘‘Als het slecht is, is het slecht. Maar dan zal de volgende beter zijn.’’

Dankzij die woorden heb ik dan ook besloten om me niet langer te verstoppen en dit boek gewoon uit te brengen. Aangezien vele gedichtjes een nogal negatieve ondertoon hebben, heb ik er voor gekozen om ook wat andere kunstvormen in dit boek te plaatsen. Zo heb ik aan het duo krommenaas gevraagd om iets te tekenen op basis van enkele gedichten alsook het schrijven van een kortverhaal.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.