Door het land van rouw

Hanneke Hortensius

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Door het land van rouw

paperback/ gebrocheerd: € 17.25

ISBN: 9789464182897, geïllustreerd, 100 blz., December 2020
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 146 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

In 2016 is mijn partner Marian overleden. In dit boek neem ik je mee in mijn worsteling en zoektocht door het land van rouw. Daarbij deel ik mijn eigen ervaringen, de gesprekken met mijn psycholoog en ervaringen vanuit mijn werk met kwetsbare ouderen.

Door het verlies van Marian heb ik een ‘nieuwe identiteit’ moeten vormen en mijn leven opnieuw moeten inrichten. Alles wordt anders. In het boek komen onderwerpen en vragen uit het dagelijks leven aan de orde zoals vrienden, hobby’s, feestdagen, vakanties, krachtbronnen, werk en de vraag: hoe gaat het met je?

Het boek is voor iedereen die een dierbaar iemand heeft verloren. Daarnaast kan het betrokkenen helpen om mensen in rouw te steunen. Want het is moeilijk naast iemand in rouw te staan. Het kan ook zorgverleners ondersteunen, die in hun werk te maken hebben met rouw en verlies.

Je zult geen antwoorden of ‘harde’ adviezen vinden. Maar ik hoop met mijn ervaringen, steun en moed te geven. Het boek is bedoeld als een ‘lichtje’ om te helpen je eigen weg te vinden in het land van rouw en het leven weer op te pakken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.