Klassieke Astrologie

Voorspelmethoden

Johan Ligteneigen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Klassieke Astrologie

paperback/ gebrocheerd: € 35.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464182453, geïllustreerd, 492 blz., October 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Na de succesvolle introductie van het basisboek van de Klassieke Astrologie volgt hier dan het tweede deel met vrijwel alle klassieke voorspelmethoden die de Ouden gebruikten in hun werk. Alle besproken methoden zijn direct toepasbaar op uw horoskopen, mits deze aan het model van de klassieken voldoen.

Behandeld worden: Profecties, Zonnerevoluties, Transits, Planetaire perioden, Tijdsduur van de rijzende zodiaktekens, Aphese van het Pars Fortuna, Systeem van tien jaar en 9 maanden, Circulaties door de Terms, Primaire Directies, Levensfasen via planeten en kwadranten, Kritieke perioden, Lunaire Monomoiria, Kwartieren van de Maan en Tripliciteitsperioden.

Er worden vele praktijkvoorbeelden uitgewerkt van bekende persoonlijkheden. Het boek is voorzien van een extra uitleg van overdrachten tussen de planeten, bevat een uitgebreide woordenlijst van Hellenistische begrippen, een chronologisch overzicht van Hellenistische astrologen met hun werken, een literatuurlijst en een alfabetische index.

Met het Basisboek Klassieke Astrologie, het boek over de Tripliciteiten en het boek over de Vaste Sterren biedt dit geheel de grootste behandeling die met 1600 pagina's is verschenen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.