Wandelingen in de Vall de Pop

Hugo Renaerts

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wandelingen in de Vall de Pop

paperback/ gebrocheerd: € 27.69: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464181890, geïllustreerd, 182 blz., September 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

De vallei van de Pop ligt in de provincie Alicante, grenzend aan de kust van de Costa Blanca. Het is een lange vallei met enkele kleine dorpen die nog veel van hun eigenheid hebben weten te bewaren, ondanks dat er al vele buitenlanders kwamen wonen.
Omgeven door hoge bergmassieven is het een ideaal vertrekpunt voor bergwandelaars, maar in de vallei zelf zijn er tal van mogelijkheden om tochten te maken voor de hele familie. We vinden niet alleen afwisselende natuur maar ook de resten van de oude landbouwgebruiken en enkele bodegas die de wijnliefhebbers aanlokken.
Uiteraard zijn er in het gebied, dicht bij bekende kustplaatsen als Denia, Jávea, Moraira en Calpe, tal van mogelijkheden om te logeren, vooral in landelijke herbergen en B&B's.
Ruïnes van oude kastelen of grote hoeven worden afgewisseld met verlaten of nog bewerkte landbouwvelden, bossen en rotsen. Er is dus alles om de natuurliefhebber gebruik te laten maken van dit boek en op stap te gaan om de vallei van de Pop, zoals de rivier bekend is, te gaan verkennen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.