IRONYA

Geraakt door een veertje

Marcel Van Belleghem

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
IRONYA

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464181005, geïllustreerd, 190 blz., October 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Dit boek is een spirituele biografie. Toen ik 7 jaar was werd ik door nieuwe vriendjes, op bezoek bij iemand, als het ware levend begraven. Toen alles donker werd en ik mezelf in paniek verloor, raakte mijn geest los van mijn lichaam om hulp te roepen.

Overheen belevenissen met hypnose, uittreding, reïncarnatie werd het me steeds duidelijker dat lichaam en geest twee aparte entiteiten zijn die tijdelijk verbonden zijn.

Daarnaast was ik verwonderd hoe ik via alternatieve handelingen mensen kon helpen door hun zelfgenezend vermogen te vergroten wat tot beter herstel leidde. Dit boek neemt je mee op mijn reis. Een weg die ik gekozen heb om te geven vanuit mijn lichaam, mijn ziel en mijn hart.

Mening door een lezer (David Beernaert)
Dit boek is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in zaken als spirituele energie, maar ook voor iedereen die meer wil weten over de ervaringen in het leven van Marcel Van Belleghem, een warme man die voor iedereen goed doet. Het is speciaal om de ervaringen van Marcel – die trouwens een hele hoop zijn – te mogen lezen. Dit is een verhaal die je van begin tot eind meesleept.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.