Popover

Anniek Corporaal

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Popover

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464180879, geïllustreerd, 269 blz., November 2020
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 463 gram.

Uitgever: Brave New Books

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Jess werkt als assistent bij het internationale bedrijf Pegasus Paper Products, waar ze alsmaar over het hoofd wordt gezien. Beloofde promoties gaan zonder verklaring aan haar voorbij en ook bij de afdelingslunch en vrijdagmiddagborrel wordt ze steevast ‘vergeten’. Dan ontdekt Jess een maas in het systeem waarmee ze werkt en komt haar onzichtbaarheid opeens goed uit. Jess weet onopgemerkt duizenden euro’s in eigen zak te sluizen. Tot iemand haar zwendel ontdekt en op een tweesprong staat. Wat gaat ze doen: opgeven of doorgaan? En wie bepaalt dat eigenlijk, zij of de anderen?

***
Popover is een tragikomische coming of age roman waarin we de jongvolwassen Jess volgen in haar morele groei, zich hardop denkend een weg banend langs allerlei verleidingen. Overmoed ligt op de loer, de lijn tussen goed en kwaad is flinterdun. Voor álle spelers. Ook voor Jess.
***

Anniek Corporaal is schrijver uit Zutphen. Ze woonde jarenlang in de UK en reist veel. Na een carrière in de journalistiek en marketing besloot ze dat het nu het moment was om te doen wat ze al sinds haar vierde roept: een boek schrijven. Vervolgroman De Mahjong Society is in de maak. Voor 2021 staat Café Coco gepland.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Popover

gebonden: € 29.95
Jess werkt als assistent bij het internationale bedrijf Pegasus Paper Products, waar ze alsmaar over het hoofd wordt gezien. Beloofde promoties ...

Meer boekennieuws op Facebook.