Snor

Joline de Jaegher; Miche Impens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Snor

gebonden: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464075748, 48 blz., October 2020
Formaat: 30.0 (h) x 30.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 763 gram.

Uitgever: Chat-o-Gand

serienaam/reeks: Snor

beschrijving

Snor maakt van jouw kat je GELUKKIGSTE vriend(je)!

Snor’ is het eerste wetenschappelijk onderlegde prentenverhaal over katten.

Een must-have voor alle kattenliefhebbers, groot en klein!Dit boek maakt van kat en kind de gelukkigste vriendjes!

Ben jij benieuwd naar wat jouw kat denkt en voelt?

Wil je begrijpen wat jouw kat je probeert te vertellen? Je ontdekt het allemaal dankzij dit grappige en realistische verhaal waarin de verfijnde kattentaal correct is weergegeven.

Op een heel leuke manier leer je hoe jij het jouw eigen kat nog meer naar haar zin maakt!

Snor de kat vertelt het je op een gewone zondag héél, héél vroeg in de morgen, startend met een ochtendconcert na een avontuurlijke nacht.

Snor is een Heilige Birmaan waar niets heilig aan is ...

Dit realistische verhaal, geschreven door een ervaren kattengedragsdeskundige en een gepassioneerde boekenjuf, is gebaseerd op de nieuwste inzichten in kattengedrag.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Joline De Jaegher (°1986) heeft meer dan tien jaar ervaring als kattengedragstherapeute. Ze is opgeleid als dierenverzorgster/dierenartsassistente (Hogent) en volgde ook het postgraduaat Toegepast Dierengedrag (Kaho Sint-Lieven). In Nederland schoolde ze zich bij tot kat- en vachtvriendelijk trimster.

In 2010 richtte ze Chat-o-Gand op, een gedragscentrum voor katten. Hier kan je terecht voor stressvrije vakantieopvang, gedragstherapie, kattenmeubelen op maat en vachtverzorging.

Joline is een van de pioniers in Vlaanderen die baasjes helpen om de noden van de huiskat beter te begrijpen. Ondertussen heeft ze al honderden katten en baasjes kunnen helpen met een betere relatie, een ontspannen vakantie of een mooie pels.

Toen ze haar eigen kinderen andere verhaaltjes over katten voorlas, merkte ze dat ze vaak moest uitleggen hoe katten écht denken. Zo ontstond het idee om zelf een prentenverhaal te maken, samen met haar mama.

Met dit verhaal trekt Joline haar missie ‘Stressless Cats & People’ door naar kinderen.


Miche Impens (°1960-2020) werkte 27 jaar met hart en ziel in het bijzonder onderwijs. In een pilootklas van het IVIO in Gent/Oostakker installeerde ze een projectmatige aanpak volgens de Freinetprincipes bij een groep kinderen die schoolmoe waren geworden. In diezelfde school werkte ze ook vijf jaar als bibliotheekjuf en combineerde ze muzische vakken met interactief voorlezen. Het leverde haar een eervolle vermelding op bij de prijs voor ‘Beste Boekenjuf’, uitgereikt door GROKI, de Groep van Kinder- en Jeugdboekenuitgevers van de Vlaamse Uitgeversvereniging.

Vanaf 2011 deelde ze haar liefde voor boeken en kinderen in een uniek project op zelfstandige basis: ‘Minne-Muze-Miche’. Hierin brachten Miche en haar levensechte boekenworm-knuffel boeken tot leven tijdens pedagogisch verantwoorde en leesbevorderende evenementen voor kinderen en volwassenen, vooral op verjaardagsfeestjes, en dit in heel Vlaanderen. Toen al focuste Miche graag op kattenverhalen.
Door veel voor te lezen aan kinderen ging ze steeds beter begrijpen wat kinderen boeit en hoe je hen enthousiast kan maken. Ze leerde hoe je als voorlezer een groep kinderen van begin tot eind aan je lippen kan laten hangen en aan welke eisen een goed voorleesboek voldoet.
Het was haar laatste passie om samen met haar dochter Joline mee te schrijven aan de verhalenreeks ‘Snor’, vanuit hun beider knowhow. Zo wilde ze de liefde voor kinderen en katten doorgeven.
inhoudsopgavep.1-p.24: Prentenverhaal over Snor de kat
p.25-p.48: Educatief gedeelte over de basisbehoeftes van de huiskat
toelichting‘Snor’ is het eerste wetenschappelijk onderlegde prentenverhaal over katten. Een must-have voor alle kattenliefhebbers, groot en klein!
Dit boek maakt van kat en kind de gelukkigste vriendjes!
Ben jij benieuwd naar wat jouw kat denkt en voelt? Wil je begrijpen wat jouw kat je probeert te vertellen? Je ontdekt het allemaal dankzij dit grappige en realistische verhaal waarin de verfijnde kattentaal correct is weergegeven.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.