Het Lenormand aantekenboekje WB

Fabio Vinago

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het Lenormand aantekenboekje WB

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 9789464072051, geïllustreerd, 150 blz., June 2020
Formaat: 20.8 (h) x 14.7 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 238 gram.

Uitgever: Medium Fabio

beschrijving

Auteur Fabio Vinago is alvast geen nieuwkomer wat betreft het hanteren van de befaamde Lenormandkaarten. Met het gepersonaliseerde Lenormand aantekenboekje gunt Fabio jouw een spirituele- en persoonlijke weg in je dagelijks leven.

Het opzet van dit uniek notitieboekje, het binnenwerk die per pagina wordt afgebeeld met de 36 Lenormandkaarten, zorgen er tevens voor dat deze wegwijzer perfect gebruikt kan worden als dag- consult- en notitieboekje. Daarnaast schenkt de auteur aandacht aan het karakter en de uitstraling van dit aantekenboekje, opdat de gebruiker zich op elke manier kan identificeren en het gebruik ervan op een persoonlijke manier kan integreren in zijn/haar dagelijks leven.

Fabio’s jarenlange ervaring als kaartlegger stelt hem telkens opnieuw in staat om verbluffende creaties neer te zetten, uit te geven en te publiceren. Zijn drijfveer is zijn ongelimiteerde passie voor spirituele vormgeving en creatie. Zo maakt hij wederom van het Lenormand aantekenboekje een uniek en exclusief exemplaar die bij de Lenormand-liefhebber niet mag ontbreken.
Fabio is een ervaringsdeskundige in de wereld van het Lenormandkaartleggen en het Lenormand aantekenboekje is zijn manier om zijn kennis en passie met de buitenwereld te delen.

Dit boekje leent zich perfect als:

Dagboekje
Notitieboekje
Waarzegboekje
Zakboekje
Book of shadows

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.