Bahamontes 30 Quarantaine

Uit liefde voor de stiel

 
 

overig gedrukt: € 12.50

ISBN: 9789464070941, geïllustreerd, May 2020

Uitgever: Ronde Tafel, SU De

serienaam/reeks: Bahamontes

redactie: Jonas Heyerick

beschrijving

Bahamontes # 30 978.94.6407.094.1

Mads Pedersen kroonde zich verrassend tot wereldkampioen in een uitgeregend Yorkshire. Maar zijn trui kon hij dit voorjaar niet tonen. Van de regen(boog) in de drop.
Een voordeel van de coronacrisis is dat Greg Van Avermaet een jaar langer olympisch kampioen blijft. Michel en José nemen u terug mee naar hun commentaarcabine op die legendarische zomerdag
De Eritrese renner Mekseb Debesay stond in 2016 aan de start van de E3 Harelbeke. Bij zijn naam in de einduitslag kwam echter DNF te staan: Did Not Finish. Maar achter die drie letters zit niet zomaar een opgave.
Op dinsdag 22 maart 2016 ontploften bommen in Brussel. 31 mensen stierven bij die terreuraanslagen. De volgende dag stond Dwars door Vlaanderen op de kalender. Koersen of niet? Een reconstructie.
Hoe is het om coureur te zijn in tijden van corona? Bahamontes legde zijn oor te luisteren bij Jens Keukeleire, Robert Gesink en Jasper Stuyven: drie kroongetuigen.
En verder: onze Nederlanders leven zich uit met Zwift en Pro Cycling Manager, we spraken met coronacoureur Maximiliano Richeze en reconstrueren de laatste hoofdstukken in het leven van Fausto Coppi.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.