Van rugklacht naar rugkracht

Het handboek voor een rugpijnvrij leven

Robin Bhaggan

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Van rugklacht naar rugkracht

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464068269, geïllustreerd, 100 blz., June 2021
Formaat: 23.3 (h) x 15.6 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 400 gram.

Uitgever: Moving Differently

illustrator: Jose Manuel Fernandez

beschrijving

Hoe gezond je ook eet, leeft en beweegt: als je buiten je natuurlijke patroon beweegt, krijg je bijna altijd last van rugpijn.Dit boek is voor mensen met rugpijn die daar vanaf willen. Door dit boek leer je je lichaam kennen zoals je nog nooit hebt gedaan - zelfs als je al van alles hebt geprobeerd. De Bhaggan Methode, die in dit boek voor het eerst wereldkundig wordt gemaakt, is een geheel nieuwe kijk op het lichaam. Het helpt je de mogelijkheden en voorkeuren van jouw lichaam te ontdekken. Met heldere uitleg, simpele oefeningen en concrete tips helpt Robin Bhaggan jou van je rugpijn af.


Let op: dit boek kan je leven radicaal veranderen.

Als je een leven zonder rugpijn aandurft, kun je na het lezen van dit boek “last” krijgen van de volgende bijwerkingen:

Vrijer bewegen in en met je lijf.

Meer kennis van je eigen lichaam, waardoor je snapt waarom behandelingen, aankopen en oplossingen wel of niet voor je werken.

Weten welke minimale aanpassingen in je leven bijdragen aan een leven zonder rugpijn. Zin om te sporten, stretchen, masseren… ook als je dat nooit leuk hebt gevonden.Robin Bhaggan is revalidatietherapeut. Hij verdiept zich al jaren in het ontstaan en oplossen van (aspecifieke) rugpijn en de bijbehorende klachten. In zijn behandelmethode komen jaren aan ervaring, kennis en een geheel nieuwe kijk op het lichaam bij elkaar. Met dit boek wil Robin misvattingen over rugpijn de wereld uit helpen en mensen zoals jij leren hoe ze hun lichaam vóór zich kunnen laten werken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.