Bourgondisch in evenwicht

Methodiek voor levensgenieters

René Witte

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bourgondisch in evenwicht

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464067514, geïllustreerd, 120 blz., June 2021
Formaat: 23.9 (h) x 17.0 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 389 gram.

Uitgever: René Witte

beschrijving

Je houdt van het bourgondische leven en weet eigenlijk al jaren dat je overgewicht hebt en dat er iets moet gaan gebeuren om gezond te blijven.

Enkele jaren geleden bezocht ik Prescan in Duitsland en ik werd daar geconfronteerd met mijn overgewicht en dientengevolge slechte cholesterol en dito conditie.

De jaren vlogen voorbij tot ik op een gegeven moment besloot iets te doen aan mijn overgewicht en een eigen methodiek toe te passen en deze proefondervindelijk vast te stellen.

Je wilt geen jojo-gedrag, geen complexe eetschema’s, geen slaaf zijn van een methode, geen hongerstakingen, sapkuren of idiote hoeveelheden beweging, maar op een haalbare en verantwoorde manier een kleine structurele aanpassing doen in je levensstijl.

De ‘Bourgondisch in evenwicht’ methode is het antwoord. Deze methode beschrijft hoe jij je bourgondische levensstijl kunt behouden en met minimale structurele aanpassingen in je eet- en bewegingsgedrag je gezonde bourgondische evenwicht behaalt in 5 cycli van 3 maanden met een gewichtsverlies tot 15%.

De eerste 3 cycli zien vooral toe op een structurele aanpassing van je eetgedrag en zijn goed voor 8% gewichtsverlies. In de laatste 2 cycli werk je toe naar 3 structurele bewegingsmomenten die goed zijn voor nog eens 7% gewichtsverlies.

Iedere persoon is anders maar als je deze methode toepast, bereik jij in 15 maanden jouw bourgondische evenwicht!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.