Scenario's

De Spermadonor, Dood doet leven

Rutger Willem Weemhoff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Scenario's

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464066142, 145 blz., February 2021
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 219 gram.

Uitgever: Partout

beschrijving

‘De Spermadonor’ is een tragi-komisch scenario voor een telefilm, het onderwerp spreekt voor zich. Een man vindt na tientallen anonieme bevruchtingen zijn echte liefde.

‘Dood doet leven’ is een scenario voor een speelfilm, geschreven i.o.v. van het Filmfonds. In het heden reist een touringcar naar het voormalige kamp Dachau, met daarin een groepje verzetsmensen van allerlei pluimage. Deze reis maakt herinneringen los aan de tocht die zij destijds ondernamen met een gammele Amerikaanse legerbus vanuit Dachau naar Holland, na de bevrijding. Een reis die destijds bepaald niet vlekkeloos verliep. Evenals de bustocht in het heden trouwens. Dit verhaal ontmythologiseert de Bevrijding.

Who the hell is: Rutger Willem Weemhoff

Deze auteur was actief als acteur in het theater en voor televisie. Naast zijn bezigheden als acteur studeerde Weemhoff in de jaren ‘80 tevens een tijdlang filosofie aan de Gemeentelijke Universiteit van A’dam. 'Filosofie van de dood, da's pas leven!' luidt zijn montere motto als ‘de filosoof van de dood' in een interview met Filosofiemagazine:
‘Ik sterf, dus ik ben (niet)’.

Als onafhankelijke auteur en publicist schreef hij tal van teksten. Weemhoff biedt zijn schrijfwerk aan via een eigen ideële uitgeverij, onder de naam die zijn totale oeuvre het beste covert: Partout.
Producties zijn uitsluitend te bestellen als paperback.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.