Toneelstukken

Victoria, De Emotionelen, De Zelfmoordenaar

Rutger Willem Weemhoff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Toneelstukken

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464066135, 264 blz., February 2021
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 388 gram.

Uitgever: Partout

beschrijving

Victoria
Een eenakter geschreven bij wijze van leerstuk voor het vierde jaar van de Toneelschool, over een medeleerling die komt te overlijden. Wat maakt dat los bij haar leeftijdgenoten?

De Emotionelen
Avondvullend stuk voor twee acteurs, in 30 verschillende rollen.Tal van emoties worden nu eens teder, dan weer fel getekend. Oude mensen, een stel pubers, God en de Duivel, een clownsvader en zijn zoon, een rechercheur en een terrorist, - een reeks van de meest uiteenlopende duo’s passeert de revue.

De Zelfmoordenaar Avondvullend toneelstuk. Op het moment dat hoofdpersoon Isak na jaren zover is dat hij de daad bij het woord wil voegen en iedereen van zijn geliefden heeft uitgenodigd om voorgoed afscheid van hem te nemen, gaat de loop der gebeurtenissen met hem aan de haal..

Who the hell is: Rutger Willem Weemhoff

Deze auteur was actief als acteur in het theater en voor televisie. Naast zijn bezigheden als acteur studeerde Weemhoff in de jaren ‘80 tevens een tijdlang filosofie aan de Gemeentelijke Universiteit van A’dam. 'Filosofie van de dood, da's pas leven!' luidt zijn montere motto als ‘de filosoof van de dood' in een interview met Filosofiemagazine:
‘Ik sterf, dus ik ben (niet)’.

Als onafhankelijke auteur en publicist schreef hij tal van teksten. Weemhoff biedt zijn schrijfwerk aan via een eigen ideële uitgeverij, onder de naam die zijn totale oeuvre het beste covert: Partout.
Producties zijn uitsluitend te bestellen als paperback.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.