Leren Acteren voor de camera

Over alle aspecten van het acteren voor de camera, ten behoeve van professionele acteurs, inclusief 175 oefeningen.

Rutger Willem Weemhoff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leren Acteren voor de camera

losbladig: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464066036, 317 blz., February 2021
Formaat: 21.8 (h) x 15.2 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 461 gram.

Uitgever: Partout

beschrijving

Over alle aspecten van het leren acteren voor de camera, ten behoeve van professionele acteurs. De eerste helft van het boek bevat een beknopte theoretische onderbouwing over het acteren voor de camera. Juist door de 175 oefeningen is het ook een heel bruikbaar handboek voor de praktijk. Het is vanuit 10 jaar leservaring geschreven. Methodisch en stap voor stap, in handige ringband. Een must voor elke acteur voor de camera. Weemhoff schreef ook de handboeken: Leren Acteren & Docent Drama met camera.

Who the hell is: Rutger Willem Weemhoff

Deze auteur was actief als acteur in het theater en voor televisie. Naast zijn bezigheden als acteur studeerde Weemhoff in de jaren ‘80 tevens een tijdlang filosofie aan de Gemeentelijke Universiteit van A’dam. 'Filosofie van de dood, da's pas leven!' luidt zijn montere motto als ‘de filosoof van de dood', in een interview met Filosofiemagazine:
‘Ik sterf, dus ik ben (niet)’.

Als onafhankelijke auteur en publicist schreef hij tal van teksten. Weemhoff biedt zijn schrijfwerk aan via een eigen ideële uitgeverij, onder de naam die zijn totale oeuvre het beste covert: Partout.
Producties zijn uitsluitend te bestellen als paperback.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.