Dodeman

Kroniek van een Bijna-dode

Rutger Willem Weemhoff

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dodeman

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464065664, 252 blz., January 2021

Uitgever: Partout

beschrijving

De revolutionaire activist Daan Dodeman wordt gezocht door de FBI. Deze literaire thriller verhaalt diens onstuimige geschiedenis.
Zijn avonturen, zijn achtervolging, zijn strijd op leven en dood. Eigentijdse roman over over een gewelddadige en uiterst controversiële figuur, die toch de harten van de lezer weet te stelen. Spannend, heroïsch, sensationeel. Met wiskundige precisie vallen alle legstukjes van de puzzel in elkaar in deze kroniek van een bijna-dood ervaring. Bloedstollend, tot het einde aan toe!

Who the hell is: Rutger Willem Weemhoff

Deze auteur was actief als acteur in het theater en voor televisie. Naast zijn bezigheden als acteur studeerde Weemhoff in de jaren ‘80 tevens een tijdlang filosofie aan de Gemeentelijke Universiteit van A’dam. 'Filosofie van de dood, da's pas leven!' luidt zijn montere motto als ‘de filosoof van de dood' in een interview met Filosofiemagazine:
‘Ik sterf, dus ik ben (niet)’.

Als onafhankelijke auteur en publicist schreef hij tal van teksten. Weemhoff biedt zijn schrijfwerk aan via een eigen ideële uitgeverij, onder de naam die zijn totale oeuvre het beste covert: Partout.
Producties zijn uitsluitend te bestellen als paperback.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.