De Pluktuin

Marloes Bijlsma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Pluktuin

gebonden: € 24.96: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464065602, geïllustreerd, 136 blz., March 2021
Formaat: 24.7 (h) x 17.6 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 574 gram.

Uitgever: Marloes Bijlsma

bewerkt door: Milou Curvers

beschrijving

Een handboek vol met inspiratie en tips voor iedereen die meer plukbloemen in de tuin wil.

In dit boek geeft Marloes uitleg over het, hand in hand met de natuur, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een pluktuin. Stap voor stap deelt ze haar tips en ins & outs die ze afgelopen 20 jaar heeft opgedaan, overzichtelijk ingedeeld naar de vier seizoenen. Aan de hand van handige invulschema’s, voorbeeld beplantingsplannen en beplantingslijsten neemt ze je mee in de wereld van de pluktuin. Van het kiezen van de bloemen tot aan het oogsten van prachtige boeketten. Rijk geïllustreerd met kleurrijke foto’s van haar eigen pluktuin.

Over MARLOES BIJLSMA
In 2001 is Marloes Bijlsma afgestudeerd als Tuin- en Landschapsontwerper. Plantenkennis was één van haar favoriete vakken: ‘Lijsten vol met bloemen en struiken leerde ik kennen aan de hand van kleine details’.
Maar de liefde voor bloemen startte al veel eerder…in de tuin van haar oma waar Marloes als klein meisje al graag kwam.

In de pluktuin van Marloes groeit alles in het ritme van de seizoenen. Ze teelt ruim 100 soorten bloemen in de volle grond, zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen of kunstmest. In de zomer kan je in haar pluktuin van 300 m2 zelf een mooie bos bloemen komen plukken.

www.doityourselves.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.