77 fabels & feiten over kindervoeding

Hans Kraak

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
77 fabels & feiten over kindervoeding

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464065046, geïllustreerd, 212 blz., January 2021
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 291 gram.

Uitgever: Kraak Media Producties

illustrator: Dieter Kraak

beschrijving

Als ouder wil je het beste voor je kind. Gezonde voeding hoort daarbij. Maar wat is nu gezond? Hoe zat het ook weer? In een overzichtelijk naslagwerk worden per leeftijdsfase de ins en outs van een gezonde voeding belicht.

In de media circuleren tal van adviezen over wat het beste is, maar wat is nu waar en wat niet? Hoe weet je dat je kind voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt? Wat kun je doen in de wil-ik-niet-fase? Hoe vermijd je te vet, te zoet en te zout eten? Mag een kind aan de lijn doen? Maar vooral ook: hoe voorkom je voedselstress en houd je een ontspannen sfeer. In '77 fabels & feiten over kindervoeding' geeft Hans Kraak op heldere en genuanceerde wijze antwoord op de meest voorkomende vragen over kindervoeding in de verschillende levensfasen van nul tot in de puberjaren.’77 fabels & feiten over kindervoeding is een handboek voor de consument. De feiten en fabels die genoemd worden, passeren dagelijks de revue in de diëtistenpraktijk. Ik heb als diëtist tijdens het spreekuur vaak onvoldoende tijd om belangrijke onderwerpen uitgebreid te bespreken. Verwijzing naar goede, wetenschappelijk onderbouwde informatie is een goede ondersteuning.’

Berdien van Wezel, diëtist, Gezond Leven Diëtisten, Den Haag.Hans Kraak (1965) werkte o.a. bij het ministerie van Landbouw, het Voedingscentrum en bij verschillende media als journalist. Eerder schreef hij '77 fabels & feiten over onze voeding'(herziene editie 2016) en '77 fabels & feiten over afvallen'(2015).

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.