De moord op Gilbert van Schoonbeke

Robert Brentjens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De moord op Gilbert van Schoonbeke

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464064766, 200 blz., December 2020
Formaat: 20.8 (h) x 14.5 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 328 gram.

Uitgever: BOKKIEPRODUCTIONS

beschrijving

De twee Antwerpse speurders Baele en Vermassen krijgen te maken met een moord die zijn oorsprong vond in 1556. Het brengt hen terug in de geschiedenis van Antwerpen en verplicht hun in de geest van Gilbert Van Schoonbeke, de befaamde stadsontwikkelaar, te kruipen. Zal het hun lukken om te ontrafelen wie en waarom, iemand de vermeende nazaten van Anna Janssens wil vermoorden? De lezer krijgt een inzicht in het openbloeien van de stad in de 16e eeuw en anderzijds een spannende detective verhaal, dat boeit van begin tot einde.

Ook de vrouwen, in de vorm van kersverse inspecteur Joyce en gerechtsdokter Lina Verboom, krijgen hun deel van de actie en spelen een cruciale rol in de ontknoping.

Een prachtig boek voor de liefhebbers van een spannend boek, doorspekt met geschiedkundige feiten. Dit maakt dit boek tot must have, zeker voor mensen die graag een spannend boek lezen en ook iets willen bijleren op een prettige manier.

Een spannend boek dat zijn aanvang heeft in 1556 en zijn ontknoping in 2019.

Of blijven er toch nog open vragen over?

Dit boek is van de hand van Brentjens Robert, die met zijn hoofdpersonen Baele en Vermassen, zijn lezers steeds kan boeien met goed plot dat zich afspeelt in een boeiende stad: Antwerpen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.