Go For Africa. Een reis voor héél het leven!

Een verslag over ontwikkelingswerk en interculturele thema's.

Erik van der Heijden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Go For Africa. Een reis voor héél het leven!

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789464063615, 99 blz., October 2020
Formaat: 18.8 (h) x 12.9 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 125 gram.

Uitgever: Erik van der Heijden

beschrijving

Herbeleef de reis van Erik over de periode die hij in Gambia verbleef en laat je meenemen langs alle facetten van het leven van een jonge ontwikkelingswerker.

Erik heeft een turbulente tijd achter de rug. Plotsklaps wordt hem de mogelijkheid geboden naar Gambia te gaan. Een onbekend land waar alles anders gaat. Zijn dagboek verhaalt over de uitdagingen die hij is aangegaan in Gambia: zijn werk als ICT-specialist, het samenleven met de bevolking en het omgaan met de culturele verschillen zoals bijvoorbeeld de religie en zijn geaardheid. Leef mee met pakkende, ontroerende, humoristische en intieme persoonlijke inzichten en belevenissen.

Erik van der Heijden (1984) woont in Noord-Brabant en heeft tot 2008 gewerkt als ICT-specialist. In 2011 word hij door de stichting ‘Go for Africa’ gevraagd zich in te gaan zetten voor projecten in Gambia en Senegal. Hoewel hij eigenlijk de ICT vaarwel heeft gezegd, besluit hij dat hij voor Afrika nog graag een keer zijn vaardigheden en kennis wil inzetten om scholen, ziekenhuizen en instellingen te helpen bij hun ICT-plannen en behoeften.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.