Hoogsensitief met een boerenverstand

Openstaan voor intuïtie en ingevingen

Jet Rood

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hoogsensitief met een boerenverstand

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464063523, 171 blz., November 2020
Formaat: 20.8 (h) x 14.7 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 354 gram.

Uitgever: Jet Rood

beschrijving

Jet Rood heeft altijd geweten dat haar belevingswereld anders was. Sinds 2007 weet ze dat dit een benaming heeft: hoogsensitief of hooggevoelig. Lotgenoten hebben net als Jet met tal van tegenslagen te maken, zoals een werkomgeving die niet bij je past, een burn-out en verlies van baan. Hoe ga je met medicijnen om? Wat doet voeding met je? Hoe blijf je overeind in het onbegrip en de eenzaamheid?

Hoogsensitief met een boerenverstand bevat persoonlijke verhalen, interviews met professionals en wetenschappelijke inzichten. Een boek voor alle mensen die zich niet gehoord en (h)erkend voelen met hun karaktereigenschap. Om jou te laten zien: je bent niet alleen.

'Jet Rood beschrijft in een rijk en gevarieerd boek niet alleen haar eigen meeslepende verhaal. Ook de lotgevallen van veertien andere hoogsensitieve mensen met hun overlevingskracht en creativiteit komen op boeiende wijze aan bod. Enkele professionals laten zien hoe complex de hulpverlening voor hoogsensitieve mensen is. Centraal punt: Hoe creëer je een leefomgeving waarin jij kan bloeien en kan genezen van alles wat jou ziek maakt?'
Felix Brabander HSP-Coach www.hsp-academy.nl & www.onesessioncoaching.nl

'Dit boek is een frisse verademing vol afwisseling! Het is open en eerlijk geschreven en je leeft helemaal mee tijdens het lezen. Het dekt verschillende gebieden waar veel hoogsensitieve mensen zich volledig in zullen herkennen. Opgelet: wegleggen wordt een uitdaging!'
Cathy Spaas – HSP coach – België https://cathyspaasacademy.com/

Jet Rood is een nieuwsgierige, onderzoekende ervaringsdeskundige. Zij startte in 2019 een Café voor hoogsensitieve mensen en was werkzaam als sociaal pedagogisch werkster.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.