Ambachten en monumentale panden 1

Oude beroepen en panden

Oscar De Wit-Snijder

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ambachten en monumentale panden 1

gebonden: € 49.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464062038, geïllustreerd, 60 blz., July 2020
Formaat: 30.2 (h) x 30.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 923 gram.

Uitgever: Leblanc

beschrijving

Oscar de Wit-Snijder is foto art designer. De foto’s in zijn projecten zijn geen alledaagse foto’s. Met de tijd heeft hij een eigen stijl ontwikkeld die hij de “ HDR-Oldstyle” noemt. Deze stijl laat u weer terug gaan in de tijd.

Het straalt een authenticiteit uit die erg past bij de projecten die hij fotografeert. Zo is hij begonnen met het project over “ oude ambachten en monumentale panden in en rond Apeldoorn”. Dit project werd in Apeldoorn geëxposeerd . Tijdens deze expositie was er ook een foto te bewonderen van het nieuwe project, “ de 10 bijzonderste historische bibliotheken van Nederland”. Deze is gestart in de kettingbibliotheek de Librije te Zutphen. Alle 10 bibliotheken zijn nu gefotografeerd in zijn stijl. Gezocht word nog naar een geschikte plek voor een expositie. Uit binnen en buitenland komen vragen over zijn stijl , de hdr is te herkennen maar de rest houd de Wit-Snijder geheim.

Deze stijl is ontstaan na een vakantie in Zeeland toen hij een molenaar fotografeerde en deze, na terugkomst van vakantie, ging bewerken. Dit leverde veel positieve reacties op zodat hij besloot om een project te starten met deze bewerking. Na het verfijnen van de stijl werden de contouren zichtbaar van wat het nu is de “ HDR-Oldstyle “.

Voor dit project heb ik gezocht naar ambachten in en rond Apeldoorn. De panden en het interieur zijn in Apeldoorn en Vaassen gefotografeerd. Ik heb getracht het verleden te laten herleven in dit project. Leblanc Design wenst u veel kijk plezier bij deze 5 ambachten. Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u mij contacten of mijn website bezoeken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.