Passie als verdienmodel

Inspiratie voor managers

Yvonne 't Hart

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Passie als verdienmodel

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464061031, 124 blz., May 2020
Formaat: 21.8 (h) x 15.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 263 gram.

Uitgever: Yvonne 't Hart

beschrijving

Inspirerend leidinggeven aan bevlogen medewerkers Mensen die hun werk met passie en plezier doen zijn een aanwinst voor een onderneming. Ze steken niet alleen hun collega’s aan met hun bevlogenheid, ze zijn ook productiever en leveren een hogere kwaliteit. Hiermee zorgen ze voor een toename van het bedrijfsresultaat. Maar hoe zorg je ervoor dat je enthousiaste, bevlogen medewerkers krijgt en houdt?

Het Passie-Verdienmodel in dit boek geeft je als manager inzicht in het herkennen en stimuleren van je eigen passie en talenten, en die van je medewerkers. Zodat je een inspirerende en aanstekelijke leider voor hen kunt zijn.

Henk Pinckers, Directeur HR Corporate Vebego International: “Passie als verdienmodel is een aanrader voor elke leider, die stapsgewijs inzicht in de theorie en in zichzelf wil verkrijgen. Voor mensen die willen werken vanuit hun hart!”

Prof. Dr. Rob H.W. Vinke, hoogleraar Personeelswetenschappen aan Nyenrode Business Universiteit: “Yvonne ’t Hart heeft met dit boek een schitterend beeld gegeven van het belang van passie voor alle organisaties en voor alle mensen.”

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.