Dansen met de dood

Wat als het leven ineens verandert?

Conny Coppen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dansen met de dood

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789464060959, geïllustreerd, 128 blz., June 2020
Formaat: 20.8 (h) x 14.5 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 192 gram.

Uitgever: Conny Coppen

bewerkt door: Henk Eilander

redactie: Maria Genova

beschrijving

Wat als je leven ineens verandert?

Als de 9-jarige Christel plotseling haar broertje verliest, stort haar wereld in. Hoe diep dit trauma haar leven heeft bepaald, wordt helder als ze op haar 45e kanker krijgt. De zoektocht naar genezing brengt haar diepe helende ervaringen en inzichten. Als natuurgeneeskundig therapeut heeft ze weerstand tegen de reguliere behandelingen. Maar is dat wel verstandig?

Velen beschikken over de nodige kennis, zoals Christel. Maar wat als je wel weet wat je anders zou moeten doen, maar in de praktijk lukt het je niet? Hoe vind je de balans tussen ‘jezelf een schop onder de kont geven’ en compassie hebben met jezelf?

Een inspirerend en diepzinnig verhaal over omgaan met rouw en
verlies, moeilijke keuzes, innerlijke krachtbronnen en de essentie van genezing. Een aanrader voor hulpverleners, psychologen en iedereen die met ernstige zieke en verlies in aanraking komt.

‘Wat is dit boek een pareltje van onschatbare waarde. Jij schrijft op een manier die mijn ogen vast laat plakken aan de letters en alles om mij heen doet vergeten. Het is zo puur, zo echt, zo ‘in de kern waar het om gaat’... Het laat me nadenken en raakt mijn hart. Bedankt voor de inzichten en deze groots beschreven levenservaringen. Hanneke (deverlorenschaduw.nl)

Conny Coppen (1960) werkt sinds 1984 met mensen op het gebied van natuurlijke gezondheid, bewustwording en zingeving. Dit is haar zesde boek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.