Rechtsbescherming tegen de machtige overheid

Twaalf redenen om de lockdown direct te staken

Cees Freeke

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Rechtsbescherming tegen de machtige overheid

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464060942, 344 blz., May 2020
Formaat: 19.8 (h) x 12.4 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 396 gram.

Uitgever: Cees Freeke

beschrijving

Geen heks en geen ‘Engel des doods’, toch jaren in een cel. Excuses OM aan de Lucia de Berk. Foto: Hart van Nederland.

De burger moet vaak beschermd worden tegen die grote machtige overheid, vaker voel je dat je in een draaikolk terecht komt, je bekent een misdaad die je niet begaan hebt, je kinderen worden je afgepakt, belasting zonder rechtsgrondslag, rechters die mensenrechten schenden, geen informatierechten bij nauwe persoonlijke betrekkingen, achterdeurproblematiek: een half pond meel voor honderd broden.

De werknemer levert soms strijd tegen een grote machtige werkgever wat voelt als een strijd die met één hand op de rug gebonden moet worden aangegaan, van overheidswege is een nieuw ontslag is het principe van volledige schadevergoeding voor de ontslagen werknemer overboord is gezet, en dekkingsgraden helpen je pensioen om zeep, 5G-problematiek, verschil in recht op AOW en worden vaccinatieprogramma’s verplicht?
Twaalf redenen om de 1,5-maatregel en lockdown te stoppen.

Mr. Cees Freeke (1947) is jurist en was raadslid. Hij kwam in 2002 met de opkomst van Pim Fortuyn in de politiek. Hij werd in Terneuzen de luis in de pels: ‘misstanden aan de kaak stellen.’ Hij verijdelde een coffeeshop pal aan de grens en een onrechtmatige staatssteun. In Tilburg studeerde hij af
in de rechtsgeleerdheid als arbeids- en pensioenrechtjurist.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.