PROIZVOD

Mijn koninkrijk Tartarus in de wereld van de vrouwenhandel

Justin Zeit

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
PROIZVOD

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464060706, 364 blz., May 2020
Formaat: 21.1 (h) x 14.8 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 528 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

Proizvod is het verhaal van binnenuit, over de wijze van handelen, de gehanteerde methodes en de structuur van sex trafficking. Het beschrijft de indoctrinatie en manipulatie van de slachtoffers. Hoe de vrouwen, ontdaan van hun identiteit, verkracht, getatoeëerd en geconditioneerd werden en hoe ze vanuit het buitenland naar West-Europa werden getransporteerd.

Justin Zeit (1972) besloot zijn ervaringen met de vrouwenhandel op te schrijven vanuit het perspectief van de dader. Hij koos ervoor om nu, bijna 25 jaar later, het verhaal alsnog te vertellen. Hoe een student uit nieuwsgierigheid en zucht naar avontuur begint met ogenschijnlijk onschuldige reizen als medepassagier tot aan het moment dat er geen weg meer terug is.

‘Proizvod’ (Kroatisch voor ‘product’) is een bijna ziekmakend relaas van gruwelijkheden, maar het laat ook de denkwijze van de mensenhandelaar zien. Waarom deed hij wat hij deed? En waarom kon hij dat zo overtuigend voor zichzelf rechtvaardigen?

Met dit boek wil hij de mensen de ogen openen. De vrouwenhandel is nog steeds een verzwegen grote open wond in de Nederlandse maatschappij.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.