Kijken naar beelden

Voorspellingen uit de 16e - Nostradamus - en de 20e eeuw

Jim van der Heijden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kijken naar beelden

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789464060003, 86 blz., March 2020
Formaat: 17.7 (h) x 10.9 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 90 gram.

Uitgever: Plassant boeken

beschrijving

5D, over onze niet-stoffelijke essentie en de weg door de stof laat zien dat de essentie van de mens zijn thuis heeft in een dimensie boven die van ruimte en tijd. Daardoor kunnen het zien in de toekomst en andere fenomenen die we paranormaal noemen bestaan. Het zijn logische mogelijkheden binnen vijf- of meer dimensionale werelden.

Kijken naar beelden gaat over een aantal juist gebleken vooruitblikken. Het begint met enkele meldingen uit de laatste decennia van de 20e eeuw. Daarna worden verzen besproken waarin 16e-eeuwer Michel de Nostredame (Nostradamus) zijn mentale ervaringen vastlegde. Wat voor hem in de, meestal verre, toekomst lag ligt voor een flink deel in ons verleden en kan daardoor op juistheid worden onderzocht. Daarvoor zijn vooral teksten geselecteerd die gaan over de Franse revolutie en Napoleon en de Tweede Wereldoorlog en gebeurtenissen in de aanloop daarvan. De keuze volgt uit de aandacht die hij aan beide gebeurtenissenreeksen gaf en de herkenbaarheid voor ons die over uitgebreide geschiedschrijving over deze perioden kunnen beschikken.

Jim van der Heijden had in zijn jeugd een nabij-de-dood-ervaring (NDE). De goed bewaarde herinnering hieraan maakte dat hij na zijn loopbaan als materiaalonderzoeker en research- en zakelijk manager een volgend onderzoeksgebied betrad. Dat van het doorgronden van de NDE, het bewustzijn en de werkelijkheid die buiten de gewoonlijk ervaren realiteit ligt. Hieruit volgden een reeks artikelen in tijdschriften en de boeken Onvergankelijk!, Het kleine bijna-bij-de-dood boekje en 5D.

Kijken naar beelden is Jim’s vierde boek.

www.dimensies-nde.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.