Ingeschakeld

Verbonden met Schepper en schepping

Jacob Meijers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ingeschakeld

paperback/ gebrocheerd: € 13.90

ISBN: 9789464059748, geïllustreerd, 80 blz., June 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

We leven allemaal in dezelfde samenleving en wereld. Ieder van ons zal op zijn eigen manier met zijn omgeving omgaan. De schrijver heeft binnen verschillende beroepen zoals techniek, handel en theologie met mensen van verschillend komaf samengewerkt. Van daaruit heeft hij nagedacht over de omgang die hij heeft met de wereld van het geloof en de samenleving.

Mensen beïnvloeden je altijd en overal, maar in zijn beleving komt de grootste invloed van de Schepper van ons allen. Iets van de wederzijdse beïnvloeding tussen de voorgaande generaties, de huidige samenleving, en de wereld van het geloof heeft de schrijver vanuit zijn eigen beleving in de vorm van gedichten onder woorden willen brengen.

Na zijn masters theologie, geestelijk verzorger en leraar eerste graad is Jacob Meijers tot 2017 in deze beroepswereld bezig geweest. Zowel in zijn werk als Kerkelijk Werker in de Protestantse Kerk van Nederland, als in zijn werkzaamheden als leraar godsdienst bovenbouw van het Lyceum Oude Hoven was hij actief in de gemeente Gorinchem.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.