Excel Basishandelingen

Dr Peter J. Scharpff RI

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Excel Basishandelingen

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464059656, geïllustreerd, 135 blz., July 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Rekenen is een van de meest gebruikte toepassingen op de computer. Die is immers zelf een rekenmachine. Er bestaan vele rekenblad- of spreadsheetprogramma’s, en Excel neemt in die markt een vooraanstaande plaats in. Met dit programma kun je rekenmodellen maken om bijvoorbeeld de boekhouding van een organisatie te doen, een aangifteformulier van de belasting door te rekenen, je kilometers bij te houden, of een jaarrekening te maken.
In dit basiswerkboek maak je kennis met de elementaire functies en opties van Excel. Denk aan invoer, opmaak en gebruik van je gegevens, formules en functies. Met oefeningen en voorbeelden uit de praktijk kun je een en ander meteen uitproberen. Ook laten we zien hoe een plaatje vaak veel meer zegt dan duizend woorden, of eigenlijk: dan duizend getallen. Door die getallen te presenteren als een grafiek, wordt alles veel duidelijker en inzichtelijker.
Verder komen in dit basisboek nog (soms al best geavanceerde) onderwerpen aan bod – zoals controlemiddelen of snel reeksen vullen – die handig zijn als je met dit populaire programma aan de slag gaat.

Dit basisboek heeft twee vervolgboeken: Excel voor Gevorderden en Excel Programmeren in VBA.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.