NLP

Psychologieboek voor beginners! Leer alles over communicatie, manipulatie & innerlijke kracht Verander je bewustzijn, mindset & angsten via reframing

Max Krone

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
NLP

paperback/ gebrocheerd: € 20.01: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464059359, 83 blz., June 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

NLP = Manipulatie?!
Wat is neurolinguïstisch programmeren eigenlijk? Zit er manipulatie achter deze term en de gebruikte methoden verborgen? Ja, het is manipulatie. De doorslaggevende factor is echter de manier waarop neurolinguïstische programmering wordt gebruikt. Je kent vast wel van die succesvolle, gelukkige mensen die nooit enige twijfel laten bestaan dat ze niet zullen slagen bij de dingen die ze doen. Het zijn juist deze mensen die gedrag en eigenschappen hebben ontwikkeld die overeenkomen met hun eigen waarden, wensen en ideeën. Ze gebruiken die om hun doelen te bereiken.

Beter leven en gelukkig worden
Ze hebben geleerd om de communicatie met anderen en zichzelf te optimaliseren. Dit omvat veranderingen in de manier waarop je denkt en handelt. Negatieve gedachten en angsten zijn de barrières die je persoonlijke ontwikkeling tegenhouden. Neurolinguïstisch programmeren draait om het afleren en veranderen van slechte gewoontes en gedachten, het optimaliseren van je relatie met anderen en jezelf met als gevolg een beter en gelukkiger leven.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.