Ouder worden, de zwaarte van afscheid en verlies bij senioren

Mieke Deltomme

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ouder worden, de zwaarte van afscheid en verlies bij  ...

paperback/ gebrocheerd: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464058352, 181 blz., June 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Ouder worden wordt vaak gezien als een zegen. Maar ouder worden kent ook een keerzijde. Want hoe ouder je wordt, hoe groter je rugzakje. En dat is niet altijd gevuld met mooie herinneringen en hartverwarmende momenten. Hoe ouder je bent, hoe meer gebeurtenissen je levenspad kruisten, tegenslagen horen daar nu eenmaal bij. Niet alleen de zwaarte van de tegenslagen, verliezen en het afscheid, maar ook de draagwijdte en de hoeveelheid wegen steeds meer door.

Je hoorde het misschien al: “Het hoort bij het ouder worden.” Maar is dat wel zo? Ontneem je zo niet het bestaansrecht van wat er in je omgaat en weegt dat op den duur niet door? Als je ervan uitgaat dat overlijdens, verliezen, afscheid nemen van al wie en wat je dierbaar is normaal is, kijk je dan niet de andere kant op door je verdriet en de impact van het verlies te normaliseren of te minimaliseren? En weegt zo je rugzakje niet meer door?

Mieke Deltomme is docent rouw en verlies en heeft haar eigen praktijk als rouwtherapeute. Ze geeft over heel Vlaanderen workshops, opleidingen en lezingen. Meer info op: www.rouwenverliesVlaanderen.com

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.