Tactisch Management en Organisatiekunde

Bewezen concepten en theorieën voor efficiënt leiderschap

Jens Devillé

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tactisch Management en Organisatiekunde

paperback/ gebrocheerd: € 30.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464057812, geïllustreerd, 326 blz., March 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Management is een vak. Volgens sommigen is het een vak dat je niet kunt leren, maar dat je als manager geboren wordt. Management is echter een vak dat wel degelijk kan geleerd worden. Soms kan dit enkel in de praktijk, maar vaker in combinatie met een theoretische opleiding. Zeker tegenwoordig is het van belang om meer van de theorie van het vak te weten. Globalisatie en een toenemende complexiteit in de zakenwereld maken theorie steeds belangrijker. Deze theorieen geven managers mogelijks nieuwe inzichten in hun functiebeleid.
Dit boek is opgesteld in twee stukken om de lezer een zo compleet mogelijk overzicht te geven over de organisatiekunde en de verschillende managements beleidsdomeinen. Hoofdstuk 1 t.e.m. 8 omvatten inleidende principes en concepten van de organisatiekunden. In hoofdstukken 9 t.e.m. 16 kijken we verder naar de functionele beleidsdomeinen van management.
Zoals de naam suggereert hoopt dit boek de lezer klaar te stomen om op tactisch niveau te kunnen meedenken. Als lezer wordt je ondegedompeld in de uitdagende en veelzijdige wereld van management en organisaties.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.