Gedichten over alles wat me bezig houdt

Arjen Van Duin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gedichten over alles wat me bezig houdt

paperback/ gebrocheerd: € 17.51

ISBN: 9789464057737, geïllustreerd, 85 blz., June 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

'Gedichten over alles wat me bezig houdt' is de eerste bundel teksten en gedichten van Arjen van Duin. Tijdens een reis naar India werd hij een aantal jaren geleden geïnspireerd en aangezet tot het schrijven van teksten. Eerst teksten en enkele woorden op losse blaadjes, later overgeschreven in een schrijfbundel. Soms schreef hij een tijd even niet en dan ineens ontstond er inspiratie en rolden de gedichten en teksten zo uit zijn pen.

Inspiratie voor deze bundel haalt Arjen uit zijn dagelijkse werk in de gehandicaptenzorg, vrijwilligerswerk, de natuur, muziek, vriendschap en de gebeurtenissen uit het leven van alledag. De teksten en gedichten zijn telkens op een andere manier geschreven, waardoor de lezer wordt verrast en geprikkeld. Soms serieus, dan weer vrolijk en luchtig. Van kort en bondig tot diepere teksten met de aanzet tot mijmering en verstilling. Tot slot werkt hij met losse woorden, die als inspiratie voor de lezer kunnen dienen.

Arjen schrijft op een eigenzinnige wijze over de gebeurtenissen in het leven en waar hij zich als mens mee bezig houdt; altijd realistisch, persoonlijk en soms met een kritische noot.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.