Hoop doet leven

Kaylee de Snaijer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hoop doet leven

paperback/ gebrocheerd: € 23.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464057430, geïllustreerd, 152 blz., August 2020
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 230 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Hoop doet leven is een gedichtenbundel over hoop, geloof, liefde en psychische problematiek. Deze bundel is gemaakt om jou als lezer een hart onder de riem te steken. Gods kracht en liefde is zo enorm groot. Met Hem in ons leven is niets onmogelijk.

Er zijn getuigenissen van mensen die worden genezen van depressies, trauma's, complexe stoornissen, ziektes en nog veel meer. Deze dichtbundel is een deel van Kaylee's getuigenis.

Kaylee werd al vroeg in haar tienerjaren gediagnostiseerd met een persoonlijkheidsstoornis. Gedurende haar achttiende levensjaar heeft zij twee traumatische gebeurtenissen meegemaakt waardoor zij een Post Traumatische Stress Stoornis, dissociatieve identiteitsstoornis en vermijdende persoonlijkheidsstoornis ontwikkelde. In de periode 2018-2020 is zij meerdere keren opgenomen geweest binnen verschillende afdelingen van de Ggz. Dit was een moeilijke periode met veel donkere dagen. Eén iemand was tijdens al die momenten bij haar; God. Hij heeft haar stapje voor stapje laten zien wat zij waard is, hoe geliefd zij is en dat zij gemaakt is om te leven. God sprak voornamelijk tot haar in haar gedichten. Deze gedichten zijn nu samengebundeld in dit boek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.