Tochten door de medio vinalopó

vanuit SantaPola Guardamar Torrevieja

Hugo Renaerts

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tochten door de medio vinalopó

paperback/ gebrocheerd: € 29.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464057348, geïllustreerd, 123 blz., May 2020
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 223 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

De kuststreek van het zuiden van de Costa Blanca is vrij plat en wie houdt van bergtochten komt hier niet aan zijn trekken. Maar eventjes met de auto het binnenland in en we vinden de mogelijkheid om bergtochten te maken. Zo ver is het ect niet vanuit Santa Pola, Guardamar del Segura of Torrevieja.
Een ritje naar het binnenland en we vinden daar enkele bergketens, met als belangrijkste de sierra de Crevillent met diverse hoge toppen, maar ook minder hoge bergen en heuvels, naast kloven en ravijnen en merkwaardige beddingen die tot avontuur uitnodigen.
Omdat door deze streek, het gewest Medio Vinalopó, naar de rivier die door dit gebied stroomt, ook vele officiële wandelpaden werden aangelegd met duidelijke aanwijzingen en markeringen, is het een genot om vele zo goed als onbekende plekken te ontdekken en te doorkruisen. We maken op die manier kennis met grotten, spelonken, rotspieken, maar ook met stuwmeren en lagunen en we leren ook de diverse dorpen kennen waar de routes vertrekken, alles vergezeld met talloze kleurenfoto's en plattegronden.
Een boek dat een nieuwe wereld van de Costa Blanca opent.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.