GEHEIMEN UIT DE HEMEL ( deel 3 )

De Openbaring van Johannes moeilijk? Kom nou! Een glasheldere Bijbelverklaring voor jongeren ......en hun ouders

Elihu Van Groeneveld

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
GEHEIMEN UIT DE HEMEL ( deel 3 )

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789464057263, 108 blz., June 2020
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 157 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Nadat Jezus zeven liefdesbrieven had laten schrijven aan alle kerken, mag Johannes ons vertellen hoe de dood en de zonde in de wereld is gekomen. In dit derde ziet Johannes hoe zeven bazuinstoten uiteindelijk leiden naar het Koningschap van Jezus. Johannes ontdekt hoe op Goede Vrijdag de zonde teniet wordt gedaan en hoe Jezus bij Zijn opstanding de dood overwint. Met Hemelvaart neemt Jezus plaats op de troon naast God en worden Satan en de zijnen uit de hemel gegooid.

Satan is woedend! Hij wil de kerk van Jezus vernietigen. Maar de heilige Geest beschermt de kerk. Dan pakt Satan het veel sluwer aan. Johannes ziet in een openbaring hoe Satan zijn macht en zijn gezag overdraagt aan twee beesten en een beeld. Het gaat om drie alledaagse systemen waar wij ons in alle onwetendheid comfortabel aan overgeven. Het verleent ons veiligheid, vastigheid en zekerheid. Het maakt ons volkomen onafhankelijk. Zelfs van God! Heel geraffineerd!

Ook dit derde deel is weer superspannend, vooral omdat Jezus de geheimen van onze eenentwintigste eeuw laat zien. Eindelijk openbaart Jezus hoe Hij tegen onze maatschappij aankijkt en wat Hij vindt van de kerk en onze inzet voor het Koninkrijk van God.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.